Fri fragt ved køb over 699,- Hurtig levering (1-2 dage)
Velkommen til Wall Street
Filters
Søg

Om os

Wall Street er et fysisk- såvel som et web-baseret detail koncept med dedikerede afdelinger for populære skateboard- og livsstils brands; VansCarhartt & Nike SB samt en Skate Shop. Wall Street er en af de få godkendte Vans Syndicate og Nike SB Quickstrike forhandlere i Europa. Lokation: Svendborg, Danmark - leverer Worldwide. 

 

De 2 ejere og brødre har dybe og indflydelsesrige rødder i skateboard scenen siden 90'erne og mode industrien med mere end 15 års erfaring inden for brand-management af internationale brands i Europa. Derfor er personalet i Wall Street selektivt udvalgte eksperter og kvalitet i både produkter og service er vores absolutte prioritet.

 

Wall Street åbnede i 2008 som et kontroversielt modsvar for at sige "We don't give a f**k" den samme måned som det offentlige krak ramte børsen på Wall Street i New York. Deraf repræsenterer vi et mix af moderne og orginale skateboard- og mode brands med kvalitet og eksklusivitet i højsædet, men uden at være så helvedes hellige omkring det. Det er skateboarding og streetwear - ikke videnskab